fredag 25 juni 2010

Midsommarafton

Sitter och lyssnar på syrsorna som spelar efter att ha käkat en midsommarmiddag på balkongen. Både Marie och jag tycker att vi har verkligen tur som har fått möjligheten att komma till Kenya och lära känna både en underbar liten kille samt en helt ny kultur. Det är något som alla männsikor borde ta sig möjlighet att göra. Innan avresan till Kenya/Nairobi fick vi höra om alla olägenheter och faror som väntade här men hittils har vi inte råkat ut för något (som inte varit självförvållat). Vår prins har dock ganska hög feber så om den inte ger med sig till imorgon får vi möjligheten att kolla in den kenyanska sjukvården också. Men det är ingenting som oroar för det vi hör av andra adoptivfamiljer så har sjukvården fungerat bra. Men man ska väl ha i åtanke att den funkar bra för adotivfamiljer är för att vi kan betala för oss eller har bra försäkringar. / Magnus "proud father" Karlsson

7 kommentarer:

  1. Åhhh, vilken härlig midsommaröverraskning! Er blogg! :-D
    Och här torkar jag en tår ur ögonvrån när jag ser den underbare lille pojken, er son, i knät på en lycklig mamma Marie! GRATTIS än en gång till att ni nu blivit familj och fått varandra. UUUUUNDERBART!
    Här kommer jag kolla flera gånger om dagen, min absoluta favorit på nätet nu. ;-)
    Hoppas lilleman kryar på sig och att ni har det jättefint såhär i midsommartid. Förstår att ni har en kanonspännande tillvaro, givetvis för att ni nu har fullt upp med att lära känna er underbart söte lilla Benjamin, men också för att ni får uppleva hans födelseland så länge och ingående. Vilket plus för er!
    Många midsommarkramar från familjen Bryde i Skövde :-)

    SvaraRadera
  2. Krya på sig lille Mr B. Ge mycket vätska, kolla att han kissar (har blöja antar jag, eller?)Tror det ska vara ett antal blöta blöjor /dygn för att veta att han fått i sig tillräckligt.
    Ok, ni bad inte om råd. Hoppas ni inte tar illa upp. Själv är jag ju sån som ringer 1177 så fort jag är lite orolig över barnens magsjuka, fall från hög höjd etc mm och andra vanliga barnåkommor. Skönt att sjukvården är bra i Kenya. Kram på er och glad midsommar!/Lisa

    SvaraRadera
  3. Vilken otroligt söt pojke ni fått, stort grattis och jag är verkligen jätteglad för er. Det måste verkligen vara en speciell känsla. Mys nu riktigt och ta hand om er lille son. Vi tänker på er, många kramar från oss i Varnhem. Ser med spänning fram emot mer info och bilder, kram kram jessica.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vad fin han är och han verkar vara lika glad som ni! Hoppas att febern bara är kortvarig så att ni kan mysa ordentligt!
    Vi spenderade vår midsommarafton här på neonatal på sös med permispicknick i parken med sill och potatis (vi lämnade in sonen på övervak i barnsal i 2 tim) och sedan sishkebab från Folkets. Så kan man också göra.
    Ha det så bra och se upp med de självförvållade farorna : ) Kramar / Helena

    SvaraRadera
  5. Nu rinner tårarna som vid värsta prinsessbröllopet :-). Blir så rörd av er historia och er förmåga att ha en så go inställning till allt. Hoppas Benjamin mår bättre i dag och febern gått ner. Vi är sååå glada för er skull!

    Kramar i massor från Örebro!

    SvaraRadera
  6. Följer ert fantastiska äventyr här och på facebook! Tack för att ni delar med er. Kram Madde

    SvaraRadera
  7. Hej svejs!

    Jag tar gärna emot råd från tidigare ömma mödrar och fäder och ingen blir ju gladare än vi för påhälsning. Ganska billigt leverne här trots allt.kram

    SvaraRadera